Aktuellt

Ögonläkare, Tove Kjellberg

Tove är född och uppvuxen i Helsingborg. Efter några år utomlands följde studier i Uppsala och Linköping. AT-tjänst ledde till specialisttjänst inom ögon och drygt 10 år på ögonkliniken på Östersunds sjukhus samt ett år på Norrlands Universitetssjukhus i Umeå.
Flytten gick sedan åter till Uppsala och efter några år på ögonkliniken på Akademiska sjukhuset tar nu Tove emot patienter, nya som gamla, från och med 1 november 2014 här på Vårdcentralen Centrum.

Med tillgång till modern utrustning för diagnostik, uppföljning och behandling och många års erfarenhet från mottagningsverksamhet samt kirurgi och laserbehandling har Tove en bred kompetens att möta patienter med allehanda ögonåkommor som kräver specialistvård.

Exempel på åkommor kan vara snabbt påkommen synnedsättning eller synförsämring som inte kan förbättras med rätt glasögonkorrektion. Det kan vara värk eller irritation i ögonen, besvär med torrhet eller rinnande ögon. Fler exempel kan vara akuta skador, svårare ögoninfektion och inflammation, ärftliga ögonsjukdomar, sjukdomar i hornhinna, lins, näthinna och gula fläcken. Även kroniska sjukdomar som glaukom/grön starr.

IMG_0791

– Jag vill erbjuda mina patienter ett möte med hög medicinsk kompetens, lyhördhet för individen, god tillgänglighet och kontinuitet vid planerade återbesök, säger Tove.

På fritiden är Tove gärna hemma med familj och vänner, hus och trädgård innebär alltid olika projekt.  Förutom det gillar hon att vara ute i vacker natur och att resa till spännande platser. Åker gärna skidor på vintern och spelar tennis året runt. God mat och dryck, konst och kultur berikar också livet!

Bokar tid gör du genom att ringa 018 – 611 14 20 eller via Mina vårdkontakter.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.