Aktuellt

Julhälsning

Från oss alla till er alla önskar Centrumkliniken God Jul och Gott Nytt År!

Vi kan se tillbaka på ett år då vi välkomnat många nya patienter och flera härliga medarbetare. 8000 patienter har valt oss som sin vårdgivare och vi känner ansvar och glädje över att vara en av Uppsalas största privata aktör inom vård och hälsa.

Vi värnar vår bredd och är stolta över att vid sidan av husläkarmottagningen även kunna erbjuda specialistvård inom gynekologi och ögonsjukvård. Vid gynekologmottagningen arbetar nu fyra erfarna gynekologer. Ögonmottagningen, med tillhörande operationsverksamhet för ögonplastik, har utökats med kompetens inom ögonsjukvård för barn.

Vår satsning på digital vård via Doktor.se är ett medvetet val att förbättra vår tillgänglighet. Då efterfrågan på våra tjänster stundtals är större än tillgången utforskar vi alla vägar att möta våra patienter på enkla och smidiga sätt. Vi tror på modellen ha fler olika kontaktvägar då ett sätt sällan passar alla. Medarbetarnas engagemang i frågan är stort, man månar om sina patienter och vill fortsätta värna det personliga bemötandet.

Våra kärnvärden har allt sedan starten för snart fem år sedan varit kunskap, personligt engagemang och professionalitet. Vi fortsätter på det spåret och ser med tillförsikt fram emot 2018.

// Charlotte Z Möller, verksamhetschef

Charlotte Z Möller

Det här inlägget postades i doktor.se, ehälsa, personal, uppsala, vårdcentral och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.