Aktuellt

Astrid Haller, ögonspecialistläkare

Astrid är född och uppvuxen i Umeå där hon även började läsa till läkare 1995. Innan var hon utbildad biomedicinsk analytiker och arbetade en tid på Gävle sjukhus på kliniskt laboratorium och blodcentralen. Efter läkarexamen flyttade hon tillbaka till Gävle till sin blivande make för att göra AT och där har hon blivit kvar. Efter sin allmäntjänstgöring påbörjade hon specialistutbildningen inom ögonsjukdomar och blev klar ögonspecialistläkare 2011, därefter överläkare sedan 2014.

-Jag har en bred kunskap och erfarenhet inom ögon men är extra insatt i näthinnans sjukdomar och har arbetat i flera år med framför allt behandling av gula fläcken de gånger det är möjligt, berättar Astrid.

Astrid vill jobba med kontinuitet vid kroniska sjukdomar som kräver återkommande besök, dvs du ska helst få ha samma doktor varje gång. Positiva, personliga möten med tydlighet kring diagnosen och möjliga behandlingar är eftersträvansvärt och viktigt.

Hon har tre barn så på fritiden tar familjen och barnens intressen mycket av tiden men senaste åren har hon hittat en ny, egen härlig träning i form av att rida islandshäst.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.