Aktuellt

God Jul och ett Gott nytt år önskar vi på Centrumkliniken

Under helgerna håller vi stängt julafton 24/12, juldagen 25/12, annandag jul 26/12, nyårsafton 31/12 och nyårsdagen 1/1. I övrigt öppet som vanligt förutom stängd telefontid till ögonmottagningen även torsdagen den 27/12.

Vi tipsar om att se över dina recept i god tid så du inte riskerar att stå utan medicin. Kontakta oss gärna via e-tjänster på 1177.se eller ring bokningen.

Från oss alla till er alla – en riktigt God Jul & ett Gott Nytt år!

När vi har stängt hänvisar vi till rådgivningen på Vårdguiden, ring 1177. Vi hänvisar även till Närakuten, ring först 1177 för en bedömning. Du kan även få digital vård via vår partner Doktor.se. Vid akuta, livshotande besvär – ring 112!

Det här inlägget postades i boka, centrumkliniken, öppettider. Bokmärk permalänken.