Meny - Lediga jobb

Centrumkliniken i Uppsala är en populär och snabbt växande arbetsplats. Läs gärna mer om oss som jobbar här. Vi söker just nu följande stjärnor

Sjuksköterska

Vill du jobba tillsammans med oss?

På Centrumkliniken arbetar vi såväl med sjukvård som med förebyggande friskvård på bred front. Det innebär att du tillsammans med övrig personal ger våra patienter absolut bästa möjliga omhändertagande på ett personligt och professionellt sätt. Ett prestigelöst förhållningssätt och korta kommunikationsvägar genomsyrar företaget och vi försöker alltid förenkla och effektivisera där det går. Att ha trevligt och må bra på jobbet är viktigt tycker vi. Guldkanter i vardagen är onsdagsyoga, härliga torsdagsfrukostar, knytkalas, aw då och då, tillgång till massage och pingis på jobbet mm.

Vi jobbar nära varandra och arbetsuppgifterna varvas vilket ger ett omväxlande, utvecklande och stimulerande arbete. Här finns allmänspecialistläkare, psykologer, kurator, dietist, sjukgymnaster och sjuksköterskor. Du kommer även ta emot patienter som ska till våra gynekologer och ögonläkare.

Vi får ofta beröm för gott bemötande, att vi är lyhörda och kunniga vilket känns otroligt roligt då det är våra kärnvärden. Personalen är utan tvekan vår största resurs och vi månar såväl om varandra som våra patienter. Vi har avtal med Region Uppsala och är ett mindre bolag med korta beslutsvägar, stort personligt ansvar och inflytande.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom primärvården och av att jobba med diabetespatienter. All vidareutbildning är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga uppgifter på en vårdcentral så som att ge rådgivning och boka tider per telefon samt jobba varvat med mottagningsbesök för vård och bedömning.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Rekrytering sker löpande och vi önskar att du kan börja så snart som möjligt.

Skicka ditt CV till centrum@familjedoktorerna, märk brevet med ”sjuksköterska”. Vid frågor, kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller på 018-611 14 21.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan http://www.familjedoktorerna.se/centrum/ och i sociala medier.

Sjuksköterska, timanställning

Vi letar nu efter dig som är sjuksköterska som skulle vilja vikariera hos oss i tre månader. Vi kommer se till att du lätt kommer in i gänget som består av 7 sjuksköterskor, förutom alla andra här på Centrumkliniken.

På Centrumkliniken arbetar vi såväl med sjukvård som med förebyggande friskvård på bred front. Det innebär att du tillsammans med övrig personal ger våra patienter absolut bästa möjliga omhändertagande på ett personligt och professionellt sätt. Att vi har ett prestigelöst förhållningssätt och korta kommunikationsvägar mellan oss samt att vi alltid försöker förenkla och effektivisera där det går är självklarheter för oss. Att ha trevligt på jobbet är också mycket viktigt tycker vi.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga uppgifter på en vårdcentral så som att ge rådgivning och boka tider per telefon samt jobba varvat med mottagningsbesök för vård och bedömning.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av att jobba inom primärvården. Har du vidareutbildning är det meriterande.

I övrigt ser vi att du är har ett lättsamt sätt, är flexibel och lösningsorienterad samt gillar att jobba i team. På Centrumkliniken i Uppsala finns förutom allmänspecialistläkare även psykologer, kurator, dietist, sjukgymnaster, gynekologer och ögonläkare för att ge så bra vård som möjligt och underlätta för våra patienter. Vi jobbar nära varandra och arbetsuppgifterna varvas vilket ger ett omväxlande, utvecklande och stimulerande arbete.

Vi får ofta beröm för gott bemötande, att vi är lyhörda och kunniga, vilket känns otroligt roligt då det är våra kärnvärden. Personalen är utan tvekan vår största resurs.

Tjänsten är ett vikariat/timanställning på cirka 3 månader, helst från och med september. Rekrytering sker löpande och vi önskar att du kan börja så snart som möjligt.

Skicka din ansökan med CV till centrum@familjedoktorerna.se, märk brevet med ”sjuksköterska”. Vid frågor, kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller på 018-611 14 21.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan http://www.familjedoktorerna.se/centrum/ och i sociala medier.

Ögonläkare

Centrumkliniken i centrala Uppsala öppnade för 5 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi och obstetrik samt ögonsjukvård. Senaste året har vi kompletterat med ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information se vår hemsida http://www.familjedoktorerna.se/centrum/vard-2/

Ögonläkare Tove Kjellberg, Astrid Haller och Maria Lärkefjord har full fart på sina mottagningar och så även Reza Aslani som utför ögonoperationer.

Vi söker nu ytterligare en ögonspecialistläkare. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras och det skulle vara toppen om du kan börja kring årsskiftet.

Tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska, ortoptist och två sekreterare kommer ni bli ett starkt team och en betydande mottagning här på Centrumkliniken. Hit kommer patienter i olika åldrar.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta Charlotte Z Möller, verksamhetschef, snarast.

Vill du höra mer om tjänsten ska du ringa Charlotte Möller, verksamhetschef,  018-611 14 21. Mejla din ansökan till centrum@familjedoktorerna.se

Ögonplastikkirurg

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 5 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens. Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi samt ögonsjukvård.

Sedan februari 2016 har vi utfört ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. På vår fina operationssal, med tillhörande steril, har vi ett välfungerande team som utför de flesta ingrepp inom ögonplastiken som kan utföras i lokalbedövning. Exempel på detta är Entropion, Ektropion, Ptos, Dermatochalasis, ögonnära hudförändringar och mindre åkommor som vaglar och cystor.

Ögonläkare Tove Kjellberg och Maria Lärkefjord har full fart på sina ögonmottagningar och så även Reza Aslani som utför ögonplastikoperationer.

Vi söker nu ytterligare en ögonplastikkirurg på deltid, med start så snart det är möjligt.

Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information se vår hemsida http://www.familjedoktorerna.se/centrum/vard-2/.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller; ring 018-611 14 21 eller mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se

Mejla din ansökan med CV till centrum@familjedoktorerna.se, vi ser fram emot att höra av dig!