Meny - Lediga jobb

Centrumkliniken i Uppsala är en populär och snabbt växande arbetsplats. Läs gärna mer om oss som jobbar här. Vi söker just nu följande stjärnor

Medicinsk sekreterare

Centrumkliniken har på snart sex år växt ordentligt och här finns nu ett starkt team av medicinska sekreterare för att verksamheten ska rulla på som den ska. Vi söker dig som älskar att skriva och uppskattar varierade arbetsuppgifter och trevliga kollegor.

Här på Centrumkliniken finns inte bara allmänspecialistläkare utan även gynekologer, ögonläkare, specialistsjuksköterskor, sjukgymnaster, dietist, psykolog, kurator m.fl. Läs gärna mer om oss här. På Centrumkliniken utförs även ögonoperationer och ser positivt på framtiden när det gäller att fortsätta att utveckla kliniken. Vi försöker alltid förenkla och förbättra där det går och är även med och utvecklar den digitala vården tillsammans med vår partner Doktor.se.

Vi får ofta beröm för gott bemötande, att vi är lyhörda och kunniga. Detta känns otroligt roligt då det är våra kärnvärden. Personalen är utan tvekan vår största resurs. Att ha trevligt på jobbet är viktigt och guldkanter i vardagen kan tex var härliga torsdagsfrukostar eller någon after work då och då.

Förutom att skriva journaler och utföra administrativa uppgifter kommer du även ta hand om mejl och telefonsamtal från patienter och kollegor inom vården. Du kommer också ta emot patienterna när de kommer till kassan/receptionen. Arbetet delas upp; ni har olika ansvarsuppgifter och roterar inom sekreterargruppen. Det finns även viss möjlighet att jobba hemifrån.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av dokumentation i Cosmic. Flytande svenska är ett krav. Du bör vara flexibel, glad och social då du ofta är första kontakten i receptionen, samt tycka om att vara i hjärtat av vårdcentralen.

Jobbet är omväxlande och du kommer bli en del av ett härligt gäng där prestigelöshet och snabba beslutsvägar är självklart. Vi är privatägd vårdcentral som har avtal med Region Uppsala. Läs gärna mer om oss här på hemsidan och på sociala medier!

Vi erbjuder en heltidstjänst med önskad start i maj. Har du frågor –  ring Helena Westlund, samordnare, på  018-611 14 28.

Vi ser fram emot din ansökan och CV, mejla till centrum@familjedoktorerna.se och märk mejlet med Medicinsk sekreterare!

Sjukgymnast/Fysioterapeut, heltidsvikariat

Centrumkliniken startade för sex år sedan. Vi har vuxit snabbt och blivit en av de populäraste vårdcentralerna i Uppsala, både hos patienter men även som arbetsplats. Vi arbetar med sjukvård och rehab men också med förebyggande, hälsofrämjande vård. Vi har under dessa år varit i ständig utveckling och förändring och ser positivt på framtiden.

Rörelse är grunden till god hälsa. Sjukgymnastens roll är således mycket viktig för oss och du är många gånger första kontakten här för patienten. Vi håller till i nyrenoverade, fräscha och mysiga lokaler med gym och konferenslokal där du gärna får ha grupper, mitt i stan på Bredgränd 18.

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom primärvården, både med individuella besök och grupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad, glad och social för att komplettera vårt härliga gäng. Läs gärna mer om oss som jobbar här. Arbete i journalprogrammet Cosmic och vidareutbildning , tex OMT, OMI, akupunktur eller Mc Kenziemetoden, är meriterande men inget krav.

Tjänsten är ett heltidsvikariat, start from maj tom november 2019.

Surfa gärna runt här på hemsidan och sociala medier om du vill veta mer om oss. Har du frågor kring tjänsten? Kontakta sjukgymnast Fredrik Larsson på fredrik.larsson@privat.regionuppsala.se

Mejla din ansökan inklusive CV till centrum@familjedoktorerna.se, märk brevet med fysioterapeut/sjukgymnast. Rekrytering sker löpande.

Ögonplastikkirurg

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 6 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens. Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi samt ögonsjukvård.

Sedan februari 2016 har vi utfört ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. På vår fina operationssal, med tillhörande steril, har vi ett välfungerande team som utför de flesta ingrepp inom ögonplastiken som kan utföras i lokalbedövning. Exempel på detta är Entropion, Ektropion, Ptos, Dermatochalasis, ögonnära hudförändringar och mindre åkommor som vaglar och cystor.

Ögonläkare Tove Kjellberg och Maria Lärkefjord har full fart på sina ögonmottagningar och så även Reza Aslani som utför ögonplastikoperationer.

Vi söker nu ytterligare en ögonplastikkirurg på deltid, med start så snart det är möjligt.

Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information se vår hemsida http://www.familjedoktorerna.se/centrum/vard-2/.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller; ring 018-611 14 21 eller mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se

Mejla din ansökan med CV till centrum@familjedoktorerna.se, vi ser fram emot att höra av dig!