Meny - Lediga jobb

Centrumkliniken i Uppsala är en populär och snabbt växande arbetsplats. Läs gärna mer om oss som jobbar här. Vi söker just nu följande stjärnor:

Ögonläkare

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 5 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens.  Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi samt ögonsjukvård. Senaste året har vi kompletterat med ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information se vår hemsida http://www.familjedoktorerna.se/centrum/vard-2/.

Ögonläkare Tove Kjellberg och Maria Lärkefjord har full fart på sina mottagningar och så även Reza Aslani som utför ögonoperationer.

Vi söker nu ytterligare en ögonspecialistläkare, helst på heltid, med start så snart det är möjligt.

Tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare kommer ni bli ett starkt team och en betydande mottagning här på Centrumkliniken. Hit kommer patienter i olika åldrar.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller; ring 018-611 14 21 eller mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se

Mejla din ansökan med CV till centrum@familjedoktorerna.se, vi ser fram emot att höra av dig!

Ortoptist

Centrumkliniken har sedan starten för fem år sedan befunnit sig under ständig utveckling.

Från början fanns här en fullfjädrad vårdcentral med allmänläkare, sjuksköterskor, kurator, psykologer, undersköterska, dietist och sjukgymnaster. Vi har alltid strävat efter att vara en attraktiv arbetsplats samt ta hand om våra patienter på absolut bästa sätt. När det fanns möjlighet att även bedriva specialistvård inom gynekologi och ögonsjukvård tog vi så klart chansen att utveckla även dessa mottagningar i enlighet med vårt avtal med Region Uppsala.

Vår ögonmottagning består idag av två ögonspecialistläkare, en ögonsjuksköterska, en undersköterska samt en medicinsk sekreterare. Vi har även en ögonplastikkirurg som opererar medicinskt indicerade besvär. Vi har ett mycket starkt team och ser ett fortsatt ökat inflöde av remisser och patienter som söker sig direkt till oss.

Vi söker nu dig som är ortoptist för att förstärka vår ögonsjukvård. Våra ögonläkare, Tove Kjellberg och Maria Lärkefjord, tar emot vuxna men även emot barn från 4 års ålder med synnedsättning. Där vore du som ortoptist en stor tillgång för oss med uppföljningar och bedömningar. Även vuxna med motilitetsinskränkningar och diplopi är något som kan ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer arbeta självständigt men i nära samarbete med våra ögonläkare.

Tjänstgöringsgraden kan diskuteras och bestäms efter överenskommelse.

Vi hoppas att du ska tycka att det är spännande att jobba på en mindre klinik där vi alla samarbetar på ett nära och prestigelöst sätt. Vi som jobbar här värdesätter utbytandet av kunskap samt den stimulans det ger att vara bland många olika professioner. Vi försöker vara flexibla och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera där det är möjligt. Naturligtvis ska det vara kul och trivsamt på jobbet. Guldkanter i vardagen kan vara yoga, härliga torsdagsfrukostar, after work eller andra aktiviteter.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i sociala medier för att ytterligare skapa dig en bild.

Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa verksamhetschef Charlotte Möller; 018 – 611 14 21. Skicka din ansökan tillcentrum@familjedoktorerna.se, märk mejlet med Ortopist.

Kurator

Vi behöver nu förstärkning av dig som är kurator eller har annan liknande utbildning. Tjänsten som kurator är på heltid med start i maj 2018. Robert ska börja jobba närmare hemmet så nu behöver vi dig som vill jobba i en mysig miljö med trevliga kollegor samt patienter i alla olika åldrar och med varierande behov.

Vi ser gärna att du erfarenhet av att jobba med stödsamtal och KBT-behandlingar. Således är det ett krav på högskoleutbildning samt KBT-utbildning, steg 1. Vi ser helst också att du har erfarenhet av att jobba inom primärvården men det är inget krav. Annan vidareutbildning är meriterande.

Vi värnar om den psykiska hälsan. Här på Centrumkliniken har vi mött det växande behovet av att behandla patienter med psykisk ohälsa genom att bygga upp ett team bestående av två psykologer och en kurator som bland annat besitter kunskap inom KBT och ACT.

Centrumkliniken är en populär, mellanstor vårdcentral som ligger i centrala Uppsala. Vi har ett prestigelöst förhållningssätt samt täta kommunikationsvägar mellan oss alla. Ledorden är kompetens, engagemang och enkelhet. Vi har sedan starten för 5 år sedan befunnit oss i en ständig utvecklingsfas och gör det fortfarande. Framöver är digital vård det största fokusområdet och vi samarbetar med Doktor.se.

Vi hoppas du kommer att tycka om att jobba på ett ställe där det finns bred kompetens vilket bidrar till en utvecklande och stimulerande arbetsplats med varierande patienter.  Här finns vårdcentral, ögon- och gynmottagning. Läs gärna mer om oss på hemsidan. http://www.familjedoktorerna.se/centrum/ och på sociala medier.

Mejla din ansökan inklusive CV till centrum@familjedoktorerna.se, rekrytering sker löpande. Har du frågor kring tjänsten ring verksamhetschef Charlotte Z Möller på nummer 018- 611 14 21.

Psykolog

Är du utbildad psykolog som önskar träffa människor i olika åldrar med varierande behov och vill vara med och göra skillnad inom primärvården ska du läsa vidare.

Vi värnar om den psykiska hälsan. Här på Centrumkliniken har vi mött det växande behovet av att behandla patienter med psykisk ohälsa genom att bygga upp ett team bestående av två psykologer och en kurator som bland annat besitter kunskap inom KBT och ACT.

Centrumkliniken är populär hos såväl patienter som personal och vi ligger i centrala Uppsala, mittemot Resecentrum. Här finns en fullfjädrad vårdcentral med allmänläkare, kurator, psykologer, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och dietist. Vi bedriver även specialistvård inom ögon och gynekologi i enlighet med vårta avtal med Region Uppsala. Läs gärna mer om oss på hemsidan http://www.familjedoktorerna.se/centrum/ och på sociala medier.

Vi har ett prestigelöst förhållningssätt samt täta kommunikationsvägar mellan oss alla. Ledorden är kompetens, engagemang och enkelhet. Vi tycker också det är viktigt att ha trevligt tillsammans. Vi har sedan starten för 5 år sedan befunnit oss i en ständig utvecklingsfas och gör det fortfarande. Framöver är digital vård det största fokusområdet och vi samarbetar med Doktor.se.

Här på Centrumkliniken jobbar vi alla nära varandra vilket ger gott kunskapsutbyte och god vård för patienten. Det bidrar även till en stimulerande arbetsplats.

Tjänstgöringsgraden som psykolog bestäms efter överenskommelse och kan således vara mer flexibel.

Utbildning på högskola samt inom KBT är ett krav. Har du tidigare jobbat som psykolog inom primärvården är det ett plus men inte nödvändigt. Om du är rätt person tror vi att du kan komma in ganska snabbt i jobbet. Dock är det absolut en merit om du har erfarenhet av att jobba på vårdcentral.

Låter detta intressant? Mejla din ansökan inklusive CV till centrum@familjedoktorerna.se, rekrytering sker löpande. Har du frågor kring tjänsten ring verksamhetschef Charlotte Z Möller på nummer 018- 611 14 21.

ST-läkare

Vi söker dig som vill göra din specialisttjänstgöring i allmänmedicin på en av Uppsalas bästa vårdcentraler som snabbt har blivit mycket populär sedan starten för 5 år sedan, såväl hos patienter som personal. Vi önskar anställa två eller tre ST-läkare då vårdcentralen utvecklas och växer.

Vi erbjuder ett stimulerande jobb tillsammans med erfarna kollegor i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan. Vi har samlat många under samma tak vilket gör att du har förmånen att utbyta erfarenheter med andra yrkesgrupper. Du kommer jobba tätt tillsammans med, inte bara med allmänspecialister, utan även med andra yrkesgrupper. Här finns sjukgymnaster, dietist, kurator, psykologer, ögonspecialistläkare, specialistsjuksköterskor och specialiserade gynekologer. Vi utför även ögonplastikkirurgi och ser med stor tillförsikt fram emot fortsatt utveckling. Närmast till hands ligger samarbetet med Doktor.se för att även kunna erbjuda digital vård.

Våra patienter är såväl unga som gamla med stor variation av diagnoser och utredningsbehov.

Hög kompetens, ett personligt och engagerat bemötande är mycket viktigt för oss. Prestigelöshet och att ha trevligt på jobbet är självklarheter. Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i social medier.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer? Kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller 018-611 14 21 eller mejla in din ansökan till centrum@familjedoktorerna.se