Meny - Lediga jobb

Centrumkliniken i Uppsala är en populär och snabbt växande arbetsplats. Läs gärna mer om oss som jobbar här. Vi söker just nu följande stjärnor

 

Sjukgymnast/Fysioterapeut, vikariat

Centrumkliniken startade 5 år sedan. Vi har vuxit snabbt och blivit en av de populäraste vårdcentralerna i Uppsala, både hos patienter men även som arbetsplats. Vi arbetar med sjukvård och rehab men också med förebyggande, hälsofrämjande vård. Vi har under dessa 5 år varit i ständig utveckling och förändring och ser positivt på framtiden.

Rörelse är grunden till god hälsa. Sjukgymnastens roll är således mycket viktig för oss och du är många gånger första kontakten här för patienten. Sjukgymnastiken/fysioterapin håller till i nyrenoverade, fräscha och mysiga lokaler med gym och konferenslokal där du gärna får ha grupper, mitt i stan på Bredgränd 18.

Du kommer att jobba tillsammans med sjukgymnasterna Fredrik och Simon men även ha tät kontakt med övrig personal på Centrumkliniken. Vi tillhör en liten koncern så här är beslutsvägarna korta, prestigelöshet en självklarhet och samarbetet nära.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad, glad och social för att komplettera vårt härliga gäng. Arbete i journalprogrammet Cosmic och vidareutbildning , tex OMT, OMI, akupunktur eller Mc Kenziemetoden, är meriterande men inget krav.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % för Sofia som är föräldraledig. Start från och med september beroende på överenskommelse.

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom primärvården, både med individuella besök och grupper.

Surfa gärna runt här på hemsidan och sociala medier om du vill veta mer om oss. Har du frågor kring tjänsten ring Charlotte Z Möller, verksamhetschef 018-611 14 21.

Mejla din ansökan inklusive CV till centrum@familjedoktorerna.se, rekrytering sker löpande.

Medicinsk sekreterare

Vi behöver tillsätta två tjänster; en på heltid med tillträde snarast och ett heltidsvikariat som sträcker sig från hösten till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Här på Centrumkliniken finns inte bara allmänspecialistläkare utan även gynekologer, ögonläkare, specialistsjuksköterskor, sjukgymnaster, psykolog, kurator m.fl. Vi har också börjat med ögonoperationer och ser positivt på framtiden när det gäller att fortsätta att utveckla kliniken. Vi försöker förenkla och förbättra där det går och är även med och utvecklar den digitala vården tillsammans med vår partner Doktor.se.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av dokumentation i Cosmic. Flytande svenska är ett krav. Du bör vara flexibel, glad och social då du ofta är första kontakten i receptionen med våra patienter, samt tycka om att vara i hjärtat av vårdcentralen.

Förutom att skriva journaler och utföra administrativa uppgifter kommer du även ta hand om mejl och telefonsamtal från patienter och kollegor inom vården. Arbetet delas upp; ni har olika ansvarsuppgifter och roterar inom sekreterargruppen. Det finns även viss möjlighet att jobba hemifrån.

Jobbet är omväxlande och du kommer bli en del av ett härligt gäng där prestigelöshet och snabba beslutsvägar är självklart. Vi är en liten, privatägd vårdcentral som har avtal med Region Uppsala.

För frågor om tjänsten, ring Charlotte Z Möller, verksamhetschef, på  018-611 14 21.

Vi ser fram emot din ansökan och CV, mejla till centrum@familjedoktorerna.se och märk mejlet med Medicinsk sekreterare!

ST-läkare

Vi söker dig som vill göra din specialisttjänstgöring i allmänmedicin på en av Uppsalas bästa vårdcentraler som snabbt har blivit mycket populär sedan starten för 5 år sedan, såväl hos patienter som personal. Vi önskar anställa två eller tre ST-läkare då vårdcentralen utvecklas och växer.

Vi erbjuder ett stimulerande jobb tillsammans med erfarna kollegor i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan. Vi har samlat många under samma tak vilket gör att du har förmånen att utbyta erfarenheter med andra yrkesgrupper. Du kommer jobba tätt tillsammans med, inte bara med allmänspecialister, utan även med andra yrkesgrupper. Här finns sjukgymnaster, dietist, kurator, psykologer, ögonspecialistläkare, specialistsjuksköterskor och specialiserade gynekologer. Vi utför även ögonplastikkirurgi och ser med stor tillförsikt fram emot fortsatt utveckling. Vi ser gärna att du har en positiv syn på utvecklingen inom e-hälsa då vi är i samma lilla koncern som den digitala vårdgivaren Doktor.se.

Våra patienter är såväl unga som gamla med stor variation av diagnoser och utredningsbehov.

Hög kompetens, ett personligt och engagerat bemötande är mycket viktigt för oss. Prestigelöshet och att ha trevligt på jobbet är självklarheter. Läs gärna mer om oss här på hemsidan och i social medier.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer? Kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller 018-611 14 21 eller mejla in din ansökan till centrum@familjedoktorerna.se

Ögonplastikkirurg

Centrumkliniken i Uppsala öppnade för 5 år sedan dess haft en ständig tillväxt och blivit mycket populär både bland personal och patienter.

Alla som jobbar här är handplockade för personlighet, sin unika kompetens och sina värderingar som överensstämmer med Centrumklinikens. Engagemang, enkelhet och personligt bemötande är några av våra ledord. Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande.

En stor fördel är att vi erbjuder ett brett utbud på samma ställe. Vi har ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat. Vi håller dessutom till i fräscha och mysiga lokaler mitt i stan, ett stenkast från Resecentrum.

Vi har sedan några år tillbaka utökat vårdcentralen och erbjuder även specialistvård inom gynekologi samt ögonsjukvård.

Sedan februari 2016 har vi utfört ögonplastikkirurgi inom området ögonlocksoperationer. På vår fina operationssal, med tillhörande steril, har vi ett välfungerande team som utför de flesta ingrepp inom ögonplastiken som kan utföras i lokalbedövning. Exempel på detta är Entropion, Ektropion, Ptos, Dermatochalasis, ögonnära hudförändringar och mindre åkommor som vaglar och cystor.

Ögonläkare Tove Kjellberg och Maria Lärkefjord har full fart på sina ögonmottagningar och så även Reza Aslani som utför ögonplastikoperationer.

Vi söker nu ytterligare en ögonplastikkirurg på deltid, med start så snart det är möjligt.

Vi har avtal med Region Uppsala och bedriver specialistvård på samma villkor som på sjukhuset. För mer information se vår hemsida http://www.familjedoktorerna.se/centrum/vard-2/.

Har du funderingar på att byta jobb, tycker det här låter spännande eller vill veta mer ska du kontakta verksamhetschef Charlotte Z Möller; ring 018-611 14 21 eller mejla charlotte.moller@privat.regionuppsala.se

Mejla din ansökan med CV till centrum@familjedoktorerna.se, vi ser fram emot att höra av dig!