orkaplugga

Du kan aldrig nå din fulla potential och hålla skärpan uppe när du pluggar om du inte är frisk och mår bra.

FYSIKEN

Vi hjälper dig med fysiska åkommor som till exempel lågt blodvärde och dåliga matvanor, en ond nacke som ständigt gör sig påmind eller något annat som gör dig trött och okoncentrerad.

PSYKET

Psykisk ohälsa ökar och är vanligt bland unga, kanske till följd av det uppskruvade prestationssamhälle vi lever i. Som student finns det mycket som kan pressa och stressa – att alltid ha dåligt samvete över något som man prioriterat bort. Oron över framtiden och krav från dig själv kanske, föräldrar och lärare. Vi har psykologer och kurator som kan hjälpa dig. Våra relationer kan också oroa oss och göra att vi mår dåligt likväl som de berikar.

EKONOMIN

När vi pratar med studenter så kommer nästan alltid ekonomin på tal: kraven på godkända tentor och behovet extrajobb kontra tidsbristen. Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med din faktiska ekonomi men hos oss kan du få hjälp med samtal om din livssituation, vi har psykologer och kurator.

Hos oss kan du få hjälp, stöd och rådgivning. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser. Du kan komma till oss när du är sjuk eller vill ha hjälp att få till en hälsosam livsstil. Klicka här för kontakt och boka.

Är du under 20 år är besöket gratis, annars – se vår prislista.